افزایش دما و احتمال نفوذ گرد و غبار در گیلان

مدیرکل هواشناسی گیلان از افزایش نسبی دما و وزش باد در استان طی روزهای آینده خبر داد و نسبت به احتمال انتقال گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : مدیرکل هواشناسی گیلان از افزایش نسبی دما و وزش باد در استان طی روزهای آینده خبر داد و نسبت به احتمال انتقال گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا هشدار داد.

محمد دادرس با اشاره به وضعیت جوی گیلان اظهار کرد: نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بیانگر استقرار جوی عمدتاً پایدار و تقویت توده هوای گرم در منطقه است.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، آسمان استان در روزهای آینده صاف تا قسمتی ابری و در برخی ساعات مه‌آلود خواهد بود و وزش باد همراه با افزایش نسبی دما تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: در این مدت، احتمال افزایش ابر و وقوع رگبار و رعد و برق پراکنده در برخی مناطق استان وجود دارد. همچنین از روز پنجشنبه با شکل‌گیری ناپایداری‌های موقتی در منطقه، افزایش ابر و در برخی نقاط رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

دادرس خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیت کانون‌های گرد و خاک در اطراف استان، امکان انتقال ذرات گرد و غبار به گیلان و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha